Na jaren van onderbreking gaan we er terug voor en organiseren de Jonge Boskes een Hobby-Kerstmarkt. Hierbij hebben we als speciale gasten de 2 basisscholen: De Groene Planeet en De Biekorf uitgenodigd.

Wat mogen jullie zoal verwachten?

De Jonge Boskes (jeugdharmonie) begeleiden jullie samen met gids Joris Spruyt, die de nodige spannende verhalen brengt over ons dorp, op een lichtjeswandeltocht waarbij ieder zijn eigen lamp-lantaarn of zelfgemaakt blik-lantaarn kan meebrengen. Start van de wandeltocht aan zaal De Kring om 18 uur (samenkomst 17:45 uur). We gaan door steegjes, velden en bossen tot we onze zaal De Kring terug bereiken waar voor jullie een dampende tas zelfgemaakte pompoensoep met bokes zal klaarstaan (vegan vriendelijk). Voor deze ervaring met inbegrepen soep vragen we een bijdrage van €5 p.p. Kom je inschrijven aan de kassa vóór de samenkomst!

Vanaf 18 uur gaat eveneens de Hobby-Kerstmarkt open met vrije toegang! Kom snuisteren naar wat kerstcadeautjes en kuieren tussen pure creativiteit. Tussen 19 uur en 20 uur kan je genieten van muzikale sfeermakers van de kinderen van de basisscholen uit Houtem die als kerstkoor liederen zullen zingen. Daarna is het aan de beurt van de Jonge Boskes om de sfeer hoog te houden en het beste van hun te laten horen.

Wie weet is de Kerstman er ook… Hij is druk bezet, maar voor ons kan hij waarschijnlijk wel een plaatsje vrij maken :)

Groeten, Het Boskes Team