Beste Muzikanten
 

Het is met spijt in het hart dat we jullie moeten meedelen dat het Ceciliaconcert op 29/11 geannuleerd is alsook alle repetities tot en met 16 november (nadien bekijken we de situatie zoals ze op dat moment is).

Als bestuur, in samenspraak met onze dirigent Rudy, hebben we deze beslissing niet licht genomen. De realiteit van vandaag heeft echter onze wens om toch een Ceciliaconcert te organiseren ingehaald. Allereerst worden de cijfers steeds slechter en wordt er dan ook gevraagd om het aantal contacten zoveel mogelijk te beperken. Ten tweede zijn er ook de verstrengde maatregelen en de vernieuwde protocollen voor de cultuursector die een goede voorbereiding onmogelijk maken. Vanaf nu dienen we op repetities per muzikant 10m² te voorzien. Vertaald naar onze zaal betekent dit een maximum van 20 muzikanten per repetitie. Zoals jullie allemaal wel begrijpen is een goede voorbereiding op deze manier niet mogelijk. Om dezelfde redenen lijkt het ons ook niet zinvol om door te gaan met repeteren. We houden het best allemaal samen zo veilig mogelijk en dan zien we na 16 november wel hoe de situatie ervoor staat.

Waarschijnlijk is dit voor jullie allemaal een teleurstelling. Ook beseffen we dat er voor jullie allemaal weer een belangrijk sociaal contact wegvalt. We houden er ons dan ook aan om van zodra we jullie verder kunnen informeren over de evolutie van de situatie nog eens een online vergadering te organiseren. Op deze manier kunnen we ondanks alles ook in contact blijven.

Het belangrijkste nu is ieders gezondheid, dit zowel fysiek als mentaal. Zorg daarom allemaal goed voor jullie zelf de komende weken en vergeet ook de mensen rondom jullie niet die risico lopen op vereenzaming. Samen komen we er wel. Vragen en opmerkingen kunnen zoals steeds gericht worden aan de bestuursleden, via mail of via het contactformulier op de website. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Tot binnenkort!

Met warme groeten
Het Bestuur & Rudy