Beste leden,
Beste muzikanten,

Nu de Sint uit het land is kunnen we aan Kerst en Oudjaar beginnen denken. Dat dit in een ongewone context zal plaatsvinden maakt het nog specialer en intenser. In onze eigen kleine bubbel, maar hopelijk ook met lekkere sprankelijke bubbels, want ondanks alles moeten we klinken op het nieuwe jaar.

Eerlijk gezegd ben ik blij dat 2020 er bijna opzit. Wat een jaar! Alles overhoop gehaald door een klein beestje en eveneens door het moeten afgeven van enkele van onze trouwste leden / supporters Eugeen en Guillaume (Lomme). Alles bij elkaar opgeteld konden we ongeveer een 25-tal keer repeteren. Bijna alle muzikale en feest evenementen moesten we aflassen. Enkel onze Jonge Boskes quiz en de teerfeesten konden we nog laten doorgaan.

Ook voor volgend jaar staan er nog veel vraagtekens bij het laten doorgaan van enkele van onze evenementen. Ik denk maar aan onze Jonge boskes quiz, onze teerfeesten en ons Lenteconcert. Om nog maar te zwijgen over het moment wanneer we onze repetities zullen kunnen hervatten. Maar weet dat we achter de schermen met al onze werkgroepen volop naar oplossingen en alternatieven aan het zoeken zijn.

Eerst en vooral de betalingen van de lidgelden 2021. Deze zullen zoals vorig jaar €15 per muzikant / lid bedragen. Gelukkig zijn we vorig jaar al gestart met de online inschrijvingen en gezien de huidige situatie zal dit ook dit jaar zo afgehandeld worden. De leden die geen mail hebben zullen een briefje in de bus ontvangen. Kennen jullie mensen die lid wensen te worden? Zet ze in contact met het bestuur of laat ze een kijkje nemen op onze site (waar alle gewenste info altijd terug te vinden is). Gelieve €15 per lid over te maken, met vermelding van: lidgeld 2021 +, jullie naam / namen op het rekeningnummer BE30 9793 5400 2111.

Aangezien we begin januari nog niet aan het repeteren zullen zijn en onze jaarlijkse nieuwjaarsdrink niet zal doorgaan hebben we met het bestuur aan een alternatief gewerkt. We willen dit moment namelijk niet laten voorbijgaan om met jullie te klinken op het nieuwe jaar. Daarom organiseren we op maandag 4 januari een online nieuwjaarsreceptie. Indien jullie samen met het betuur willen klinken op het nieuwe jaar, vragen we wel om ten laatste woensdag 30 december in te schrijven via onderstaand formulier om te kunnen deelnemen. Waarom inschrijven hoor ik jullie vragen? Wel, dat zullen de mensen die zich hebben ingeschreven op zondag 3 januari wel ondervinden… Maar meer vertellen we hier niet over, SURPRISE.

Aarzel dus niet om jullie in te schrijven en jullie lidmaatschap te verlengen.

Tot snel!

Het bestuur,
Jullie Dirigent


Deze inschrijving is spijtig genoeg al afgelopen.