Opgelet! Vanwege omstandigheden is het startuur van het concert vervroegd naar 19 uur in plaats van 20 uur! De deuren gaan dan al open vanaf 18:30 uur. Personen die al een ticket hebben besteld met het oude (verkeerde) uur moeten niets doen, het ticket blijft geldig, maar het mag altijd ingewisseld worden voor een nieuw ticket met dezelfde zitplaatsen.

Beste muziekliefhebber

Met trots mogen we ter ere van het 120-jarig bestaan van de Harmonie Vlaams en Vrij een groots concert verzorgen in samenwerking met Belle Perez! Tijdens deze “Fiesta Latina” spelen we iconische Latijnse muziek en natuurlijk de meest gekende hits van Belle Perez.

Het concert vindt plaats op 23 maart in het CC Bolwerk in Vilvoorde vanaf 19 uur (gewijzigd, zie hierboven) (deuren om 18:30 uur). Tickets zijn op voorhand reserveerbaar via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te verkrijgen aan het Café De Kring (Damstraat 89, Houtem (Vilvoorde)). Ook tickets verkrijgbaar aan de balie voor het concert.

Een ticket geeft eveneens toegang tot de after-party in zaal De Kring vanaf 22 uur. Salsa en drinks: ook dat is Fiesta Latina!

Hopelijk tot dan!