Voor het eerst in vier jaar tijd is de jeugdharmonie “De Jonge Boskes” weer op muziekkamp geweest. Deze keer niet alleen, maar samen met de jeugdharmonie van “De Vrolijke Vrienden” uit Hombeek, beleefden we een fantastisch muziekkamp in de prachtige natuur van Houffalize. Na intensieve repetities op muziekkamp en de vele dubbel-wekelijkse repetities in Houtem en Hombeek stellen de muzikanten met trots hun “Aperitiefconcert” voor, een herhaling van het sucessvolle “Mysterious Concert” in november.

Op het “Aperitiefconcert” spelen we stukken over geesten, vikings, detectives, sprookjes en heldhaftige avonturen. Lies brengt zelfs een dromering zangstuk. Kom gezellig gratis kijken en luisteren op 16 februari om 11:00 uur in zaal De Kring in Houtem (Damstraat 89, 1800 Vilvoorde - Houtem, zie kaart hieronder).

Bezoek ook de website van de “De Vrolijke Vrienden” →

Beste muzikant, lid, vrienden, …

De Jonge Boskes organiseren hun 12de quiz!

Heb je zin om deel te nemen? Stel dan een ploeg samen van min. 3 tot max. 5 personen. Inschrijven doe je dan door een mailtje te sturen met je ploegnaam naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Liefst inschrijven vóór 23 januari 2020.

Inschrijvingskost is €20 per ploeg (graag ter plaatse betalen).

Iedereen is welkom vanaf 19:30 uur, de quiz zelf vangt aan om 20:00 uur.