Zit je in het 1ste, 2de of 3de leerjaar van de lagere school en zou je graag je eerste stappen zetten richting het spelen van een instrument? Dan zit je bij ons goed!

Met de lessen muziekinitiatie maken de leerlingen op een speelse manier kennis met de wondere wereld van muziek. Al klappend, stampend en zingend leren de leerlingen het lezen en uitvoeren van ritmes en melodieën. Leren luisteren naar geluiden en muziek, maar ook het bespelen van Orff instrumenten (eenvoudige instrumenten) en kennismaking met de instrumenten in een harmonie komen aanbod.

Deze lessen muziekinitiatie zijn de perfecte kennismaking met muziek en vormen een goede voorbereiding op het spelen van een instrument binnen onze jeugdharmonie de Jonge Boskes.

We bieden een 30 tal lessen aan verspreid over het ganse schooljaar. De eerste 2 lessen zijn volledig GRATIS, nadien kan je beslissen of je al dan niet wil verder doen. Inschrijving voor de rest van het jaar komt dan neer op €60.

De lessen zullen vanaf 14 september elk woensdag plaatsvinden op de volgende uren:

  • 1ste leerjaar 13u00 tot 13u45
  • 2de leerjaar 13u45 tot 14u30
  • 3de leerjaar 14u30 tot 15u15

In ons lokaal De Kring: Damstraat 89, 1800 Vilvoorde (Houtem)

De planning van de lessen kan je ook vinden op de algemene kalender →


Hallo allemaal! Ik ben Laura en zal de initiatielessen geven. Naast mijn job als harpleerkracht geef ik ook al initiatie en notenleer in de omgeving van Vilvoorde. Hier zien jullie een foto van mij en van hoe het er aan toe gaat tijdens de les. Kom zeker eens een keertje proberen in september!