Contact opnemen met de vereniging in verband met zaalverhuur, concerten, activiteiten of repetities? Dat kan via:

Koninklijke Harmonie Vlaams en Vrij vzw.
Damstraat 89
1800 Houtem - Vilvoorde

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rekeningnummer: BE30 9793 5400 2111
Ondernemingsnummer: 0878.861.669

Contactformulier

Met dit formulier kan u contact opnemen met de vereniging door een vraag te stellen over de repetities, de werking van de jeugdharmonie of harmonie, over evenementen, enzovoort. Klachten en opmerkingen zijn ook altijd welkom zodat wij de de vereniging kunnen verbeteren.

Het internet is soms een vijandige plaats. Onze website moet zich beschermen tegen geautomatiseerde aanvallen. Vul alsjeblief de oplossing van volgend rekensommetje in het onderstaande vakje in om te bewijzen dat je een mens bent.
Powered by BreezingForms

Kaart

De harmonie is eenvoudig bereikbaar. Kijk op onderstaande kaart, of klik op “Grotere kaart weergeven” om een routebeschrijving te berekenen.


Volg ons op Facebook!

… en op andere sociale media!


Shop via Trooper en steun de harmonie gratis!

Gebruik volgende link, klik door en shop online in honderden winkels. Bij elke aankoop gaat er vanuit de winkel een kleine bijdrage naar sponsoring van de harmonie. Heel simpel!


Privacyverklaring

Uw personengegevens worden verwerkt door de KH Vlaams en Vrij vzw voor het ledenbeheer, voor de organisatie van activiteiten door de harmonie (nieuwsbrieven, uitnodigingen, etc.), en om u op de hoogte te houden van onze activiteiten (direct marketing).
Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op voormelde doeleinden, volstaat het ons dat mede te delen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op eenvoudig verzoek kan u steeds uw gegevens consulteren, corrigeren, of definitief laten verwijderen.