Kalender

Naar volledige kalender →
met evenementen en repetities

Aankondigingen

Beste leden
Beste muzikanten
 

Sinds kort is ook onze harmonie terug te vinden via Trooper. Voor diegenen die Trooper nog niet kennen, hier even een korte uitleg. Shop je regelmatig online? Dan kan je op deze manier ook onze vereniging steunen zonder dat het jou een eurocent extra kost. Je surft simpelweg naar de pagina voor de harmonie op Trooper.be. Vervolgens kan je kiezen uit meer dan 600 webshops (o.a. Bol.com, Colllect&Go, Takeaway.com, etc.). Hierna reken je gewoon je aankopen af. Door langs Trooper te passeren weet de shop automatisch welke vereniging je wilt steunen. Handig toch? Voor meer info of uitleg kan je altijd het secretariaat contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op de website, wij helpen je graag verder.

Veel shopplezier!
Het bestuur

Beste Muzikanten
 

Het is met spijt in het hart dat we jullie moeten meedelen dat het Ceciliaconcert op 29/11 geannuleerd is alsook alle repetities tot en met 16 november (nadien bekijken we de situatie zoals ze op dat moment is).

Als bestuur, in samenspraak met onze dirigent Rudy, hebben we deze beslissing niet licht genomen. De realiteit van vandaag heeft echter onze wens om toch een Ceciliaconcert te organiseren ingehaald. Allereerst worden de cijfers steeds slechter en wordt er dan ook gevraagd om het aantal contacten zoveel mogelijk te beperken. Ten tweede zijn er ook de verstrengde maatregelen en de vernieuwde protocollen voor de cultuursector die een goede voorbereiding onmogelijk maken. Vanaf nu dienen we op repetities per muzikant 10m² te voorzien. Vertaald naar onze zaal betekent dit een maximum van 20 muzikanten per repetitie. Zoals jullie allemaal wel begrijpen is een goede voorbereiding op deze manier niet mogelijk. Om dezelfde redenen lijkt het ons ook niet zinvol om door te gaan met repeteren. We houden het best allemaal samen zo veilig mogelijk en dan zien we na 16 november wel hoe de situatie ervoor staat.

Waarschijnlijk is dit voor jullie allemaal een teleurstelling. Ook beseffen we dat er voor jullie allemaal weer een belangrijk sociaal contact wegvalt. We houden er ons dan ook aan om van zodra we jullie verder kunnen informeren over de evolutie van de situatie nog eens een online vergadering te organiseren. Op deze manier kunnen we ondanks alles ook in contact blijven.

Het belangrijkste nu is ieders gezondheid, dit zowel fysiek als mentaal. Zorg daarom allemaal goed voor jullie zelf de komende weken en vergeet ook de mensen rondom jullie niet die risico lopen op vereenzaming. Samen komen we er wel. Vragen en opmerkingen kunnen zoals steeds gericht worden aan de bestuursleden, via mail of via het contactformulier op de website. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Tot binnenkort!

Met warme groeten
Het Bestuur & Rudy

Hieronder volgt het programma voor het hele jaar 2020. Dit programma is nog steeds onderhevig aan wijzigingen. Volg steeds het laatste nieuws in de aankondigingen op deze website.

Update: Vanwege de coronamaatregelen is het jaarprogramma sterk gewijzigd. Bekijk de kalender en de aankondigingen op de website om te controleren of activiteiten doorgaan of niet.

Woensdag 1 januari: Nieuwjaar
Zaterdag 25 januari Quiz ten voordele van de Jonge Boskes
Maandag 3 februari repetitie + algemene vergadering
Zondag 16 februari Aperitiefconcert Jeugd om 11 uur
Zaterdag 22 en zondag 23 februari Teerdagen
Maandag 24 februari tot 1 maart: Krokusvakantie
Zaterdag 7 maart Concert Heike 20 uur
Zaterdag 21 maart Lenteconcert "Op reis met de harmonie" 20 uur
Zondag 12 april: Pasen (Paasvakantie van 6 tot 19 april)
Vrijdag 24 april Houtem-kermis & Charlie’s Café
Zaterdag 25 april Houtem Kermis - muziekfestival 18 uur
Zondag 26 april Houtem-kermis - Jonge Boskes Smulfestijn
Vrijdag 1 mei: Feest van de Arbeid
Vrijdag 1 tot zondag 10 mei: Vilvoorde Kermis
Donderdag 21 mei: Onze Heer Hemelvaart
Zondag 1 juni: Pinksteren
Zaterdag 6 en zondag 7 juni Lenterestaurant
Zondag 5 juli Terrasconcert en BBQ
Zaterdag 15 augustus: Onze Lieve Vrouw Hemelvaart
Maandag 17 augustus eerste repetitie
Zondag 13 september Concert Grote Markt Brussel
Zaterdag 26 september Concert Peutie-kermis
Zondag 11 oktober Evaluatieconcert VLAMO Leuven
Vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 oktober Mosselfeest - onder voorbehoud
Zondag 1 november: Allerheiligen (Herfstvakantie van 2 november tot 8 november)
Woensdag 11 november Heldenhulde
Zondag 29 november Ceciliaconcert 11 uur - onder voorbehoud (gewijzigd)
Zaterdag 12 december Pres + bierproefavond
Vrijdag 25 december: Kerstmis
Donderdag 31 december: Oudjaar