Kalender

Naar volledige kalender →
met evenementen en repetities

Aankondigingen

Beste leden,
Beste muzikanten,

Nu de Sint uit het land is kunnen we aan Kerst en Oudjaar beginnen denken. Dat dit in een ongewone context zal plaatsvinden maakt het nog specialer en intenser. In onze eigen kleine bubbel, maar hopelijk ook met lekkere sprankelijke bubbels, want ondanks alles moeten we klinken op het nieuwe jaar.

Eerlijk gezegd ben ik blij dat 2020 er bijna opzit. Wat een jaar! Alles overhoop gehaald door een klein beestje en eveneens door het moeten afgeven van enkele van onze trouwste leden / supporters Eugeen en Guillaume (Lomme). Alles bij elkaar opgeteld konden we ongeveer een 25-tal keer repeteren. Bijna alle muzikale en feest evenementen moesten we aflassen. Enkel onze Jonge Boskes quiz en de teerfeesten konden we nog laten doorgaan.

Ook voor volgend jaar staan er nog veel vraagtekens bij het laten doorgaan van enkele van onze evenementen. Ik denk maar aan onze Jonge boskes quiz, onze teerfeesten en ons Lenteconcert. Om nog maar te zwijgen over het moment wanneer we onze repetities zullen kunnen hervatten. Maar weet dat we achter de schermen met al onze werkgroepen volop naar oplossingen en alternatieven aan het zoeken zijn.

Eerst en vooral de betalingen van de lidgelden 2021. Deze zullen zoals vorig jaar €15 per muzikant / lid bedragen. Gelukkig zijn we vorig jaar al gestart met de online inschrijvingen en gezien de huidige situatie zal dit ook dit jaar zo afgehandeld worden. De leden die geen mail hebben zullen een briefje in de bus ontvangen. Kennen jullie mensen die lid wensen te worden? Zet ze in contact met het bestuur of laat ze een kijkje nemen op onze site (waar alle gewenste info altijd terug te vinden is). Gelieve €15 per lid over te maken, met vermelding van: lidgeld 2021 +, jullie naam / namen op het rekeningnummer BE30 9793 5400 2111.

Aangezien we begin januari nog niet aan het repeteren zullen zijn en onze jaarlijkse nieuwjaarsdrink niet zal doorgaan hebben we met het bestuur aan een alternatief gewerkt. We willen dit moment namelijk niet laten voorbijgaan om met jullie te klinken op het nieuwe jaar. Daarom organiseren we op maandag 4 januari een online nieuwjaarsreceptie. Indien jullie samen met het betuur willen klinken op het nieuwe jaar, vragen we wel om ten laatste woensdag 30 december in te schrijven via onderstaand formulier om te kunnen deelnemen. Waarom inschrijven hoor ik jullie vragen? Wel, dat zullen de mensen die zich hebben ingeschreven op zondag 3 januari wel ondervinden… Maar meer vertellen we hier niet over, SURPRISE.

Aarzel dus niet om jullie in te schrijven en jullie lidmaatschap te verlengen.

Tot snel!

Het bestuur,
Jullie Dirigent

Beste leden
Beste muzikanten
 

Sinds kort is ook onze harmonie terug te vinden via Trooper. Voor diegenen die Trooper nog niet kennen, hier even een korte uitleg. Shop je regelmatig online? Dan kan je op deze manier ook onze vereniging steunen zonder dat het jou een eurocent extra kost. Je surft simpelweg naar de pagina voor de harmonie op Trooper.be. Vervolgens kan je kiezen uit meer dan 600 webshops (o.a. Bol.com, Colllect&Go, Takeaway.com, etc.). Hierna reken je gewoon je aankopen af. Door langs Trooper te passeren weet de shop automatisch welke vereniging je wilt steunen. Handig toch? Voor meer info of uitleg kan je altijd het secretariaat contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op de website, wij helpen je graag verder.

Veel shopplezier!
Het bestuur

Beste Muzikanten
 

Het is met spijt in het hart dat we jullie moeten meedelen dat het Ceciliaconcert op 29/11 geannuleerd is alsook alle repetities tot en met 16 november (nadien bekijken we de situatie zoals ze op dat moment is).

Als bestuur, in samenspraak met onze dirigent Rudy, hebben we deze beslissing niet licht genomen. De realiteit van vandaag heeft echter onze wens om toch een Ceciliaconcert te organiseren ingehaald. Allereerst worden de cijfers steeds slechter en wordt er dan ook gevraagd om het aantal contacten zoveel mogelijk te beperken. Ten tweede zijn er ook de verstrengde maatregelen en de vernieuwde protocollen voor de cultuursector die een goede voorbereiding onmogelijk maken. Vanaf nu dienen we op repetities per muzikant 10m² te voorzien. Vertaald naar onze zaal betekent dit een maximum van 20 muzikanten per repetitie. Zoals jullie allemaal wel begrijpen is een goede voorbereiding op deze manier niet mogelijk. Om dezelfde redenen lijkt het ons ook niet zinvol om door te gaan met repeteren. We houden het best allemaal samen zo veilig mogelijk en dan zien we na 16 november wel hoe de situatie ervoor staat.

Waarschijnlijk is dit voor jullie allemaal een teleurstelling. Ook beseffen we dat er voor jullie allemaal weer een belangrijk sociaal contact wegvalt. We houden er ons dan ook aan om van zodra we jullie verder kunnen informeren over de evolutie van de situatie nog eens een online vergadering te organiseren. Op deze manier kunnen we ondanks alles ook in contact blijven.

Het belangrijkste nu is ieders gezondheid, dit zowel fysiek als mentaal. Zorg daarom allemaal goed voor jullie zelf de komende weken en vergeet ook de mensen rondom jullie niet die risico lopen op vereenzaming. Samen komen we er wel. Vragen en opmerkingen kunnen zoals steeds gericht worden aan de bestuursleden, via mail of via het contactformulier op de website. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Tot binnenkort!

Met warme groeten
Het Bestuur & Rudy