Kalender

Naar volledige kalender →
met evenementen en repetities

Aankondigingen

Hallo iedereen

Hier zijn we met de mosselen! Van schaarste is dit jaar geen sprake, integendeel, de beestjes komen massaal van de Oosterschelde naar de dampende mosselpotten in De Kring. En naar het schijnt zijn ze meer dan behoorlijk van smaak. Dit jaar zijn ze zelfs in overvloed: de dikke vlezige Zeeuwse mosselen, klaargemaakt door onze onovertroffen huiskoks. Daarbij komt nog dat voor een gedrukte prijs een royale portie wordt opgediend. Wie toch echt niet van onze mosselen wil smullen kan van onze overheerlijke ‘ballekes in tomatensaus’ genieten. En hoe sluit je een etentje beter af dan met een ijsje of een royaal stuk taart?

De bediening begint zaterdag 2 oktober om 17u en loopt door tot 22u. Zondag 3 oktober staan we paraat van 12u tot 16u. Laat deze heuglijke dagen vooral niet aan u voorbijgaan! Zeker onze leden niet: voor hen voorzien we immers een gratis aperitief

Tot dan!

Een droevige noot brengt een slecht bericht. Het leven heeft er voor gezwicht.
De voorzitter van Peper en Zout, muzikant, zanger en beste vriend heeft zijn laatste noot gespeeld. Zijn gezang, zijn muziek, zijn grappen mochten voor ons eeuwig blijven duren. Wij hielden van hem.
Dit muziekstuk heeft onze tranen als noten, dat in ons hart zal blijven, opgesloten.


Op 24 juni 2021 is van ons heengegaan

Karel Willy Vandenmuisenberg
Medeoprichter, voorzitter, muzikant
St. Anthony's Jazz Club
Peper en Zout

Woensdag 30 juni 2021 om 14 uur wordt Willy begraven in het crematorium Daelhof te Zemst (Erasmuslaan 50).

Beste leden
Beste muzikanten
 

Sinds kort is ook onze harmonie terug te vinden via Trooper. Voor diegenen die Trooper nog niet kennen, hier even een korte uitleg. Shop je regelmatig online? Dan kan je op deze manier ook onze vereniging steunen zonder dat het jou een eurocent extra kost. Je surft simpelweg naar de pagina voor de harmonie op Trooper.be. Vervolgens kan je kiezen uit meer dan 600 webshops (o.a. Bol.com, Colllect&Go, Takeaway.com, etc.). Hierna reken je gewoon je aankopen af. Door langs Trooper te passeren weet de shop automatisch welke vereniging je wilt steunen. Handig toch? Voor meer info of uitleg kan je altijd het secretariaat contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op de website, wij helpen je graag verder.

Veel shopplezier!
Het bestuur