Boskesgazetten

Met trots (opnieuw) mogen we jullie de tweede editie van de vernieuwde Boskesgazet voorstellen, deze keer met een fris nieuw jasje, omdat het toch ook wat plezant mag zijn. Lees, onder meer, over de nieuwjaarsreceptie, de Algemene Vergadering, vacatures voor een aantal functies in het bestuur en bovenal over het aankomend 125-jarig bestaan van de harmonie waar we een feest-team nodig hebben. (Er valt zelfs een prijs te winnen!)

Volg onderstaande knop om de Boskesgazet online te lezen in de browser. Je kan de gazet daar ook downloaden in het menu helemaal rechts boven.

Boskesgazet, april 2021 →

Bij deze editie hoorde ook het verslag van de Algemene Vergadering, en zoals in het artikel werd vermeld, kan je met onderstaande knop de slides bekijken die tijdens de vergadering werden gebruikt.

Slides Algemene Vergadering 2021 →

Met trots mogen we jullie de eerste uitgave van de vernieuwde Boskesgazet voorstellen. In tijden van Corona een prima manier om jullie op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van de Raad Van Bestuur en de verschillende comités, anekdoten, interessante artikels, en varia.

Volg onderstaande link om de eerste Boskesgazet online te lezen in de browser. Je kan de gazet daar ook downloaden in het menu helemaal rechts boven.

Eerste Boskesgazet, november 2020 →